Offero

Publikované dňa: 2023-01-30

Akými darčekmi potešíte muža nielen na Valentína

Mužom sa ťažko kupujú darčeky. A to nielen na Valentína, narodeniny či Vianoce. Darčekom chcete predsa potešiť, vyjadriť lásku a povzbudiť. Ale povedzme si úprimne, asi žiadneho pána by na vianoce nepotešili kvety či plyšový medvedík. Preto vám prinášame niekoľko nápadov na darčeky pre mužov, ktoré môžete využiť aj pre iné príležitosti, ako je oslava dňa zamilovaných.

Ako vyberať užitočné darčeky?

Nebojte sa, existujú užitočné, originálne a aj cenovo dostupné darčeky. Dôležité je vopred si premyslieť, čo urobí vášmu partnerovi najväčšiu radosť.

  • Má hobby ako je varenie alebo poľovníctvo?

  • Je niečo, čo mu chýba v šatníku a v kozmetike?

  • Je milovníkom kníh alebo starých LP platní?

  • Športuje aktívne?

  • Čo najviac poteší jeho žalúdok?

  • Aký zážitok by ho potešil?

Darčeky na Valentína by mali vyjadrovať lásku, náš záujem o milovanú osobu. Preto je dôležité pozerať sa na danú vec so zreteľom na to, pre koho ju kupujete.

offero.sk-darceky-pre-muza1.png

Tipy na darčeky

Ak hľadáte nápady na darčeky na deň zamilovaných pre mužov, máme skvelý zoznam nápadov do 25 eur, ktoré vám pomôžu nájsť niečo jedinečné. 

Láska ide cez žalúdok

Asi každý z nás má rád skvelé jedlo. Preto ak máte doma gurmána, darujte mu luxusnú niekoľko chodovú degustačnú večeru alebo skvelý steak od vyberaného šéfkuchára. Ak je vaša polovička radšej na druhej strane panvice, tak ju určite poteší kvalitná panvica, japonský nôž, grilovacie náradie či sada korení s mlynčekom.

offero.sk-darceky-pre-muza6.png

Adrenalín v krvi

Ak máte doma milovníka divočiny, poľovníctva či stanovačky, tak darčekom ako stvoreným je:

  • Kvalitný švajčiarsky vreckový nožík

  • Termo hrnček s USB nabíjaním vhodným i na cesty

  • Kvalitná digitálna termoska, ktorá drží hlad i teplo

  • Termoprádlo alebo fleecova mikina

  • Zážitok ako škola šmyku či kurz streľby

  • Vstupenka na obľúbený MMA zápas či súťaž

offero.sk-darceky-pre-muza2.png

Náš tip: Športové oblečenie môžete kúpiť aj z druhej ruky. V online inzerátoch na bazári Offero častokrát nájdete značkové kusy, ktoré prosto nenašli využitie u pôvodného majiteľa. Inzeráty nájdete v kategórii “Móda”. Sprievodcu kúpy športového oblečenia z druhej ruky nájdete aj v našom novom blogu

Technologický nadšenec

Asi každého fanúšika by potešila nejaká technologická vychytávka ako nový je iPhone, bezdrôtové slúchadlá, navigácia do autu či herná konzola PlayStation. Ak už vlastní konzolu, môžete k nej pridať gamerský stolík alebo sedačku, príslušenstvo ako je volant s pedálmi. 

Náš tip: Neviete, aký je rozdiel medzi jednotlivými hernými konzolami? Zistili sme to za vás! Prečítajte si o tom v našom blogu.

offero.sk-darceky-pre-muza3.png

Ak hľadáte lacnejší darček, tak mužov určite poteší audiokniha na dlhšie cesty, čítačka kníh s výberom najnovších e-kníh. 

Milovník zážitkov a umenia

Niektorí chlapci možno túžia po vysoko hodnotenom gramofóne, iní možno nechcú nič viac ako dobrú knihu, predplatné obľúbenej streamovacej platformy či zážitok, na ktorý ešte nemal čas. 

offero.sk-darceky-pre-muza5.png

Náš tip: Hľadáte starožitný gramofón, LP platňu či komix? Vyskúšajte pozrieť inzeráty na online bazári Offero v kategórii “Hudba a filmy”.